Lange termijn verhuur van huizen uit ons aanbod:

Als men heeft besloten om hun huis te koop te zetten zijn ook meer eigenaren bereid dit pand voor langere tijd te verhuren.

De meeste doen dit dan voor 11 maanden, we hebben enkele huizen in de verhuur die U vanaf 1 maand kunt huren.

Er is gekozen voor maximaal 11 maanden in verband met de Spaanse huurwet die huurders beschermd als ze langer in een huis zitten dan 12 maanden.

U kunt na die 11 maanden weer wel een contract afsluiten voor weer 11 maanden, mits de eigenaar dan nog steeds wil verhuren.

Als U voor langer dan 11 maanden wil huren vanaf het begin van de huur periode overleggen we met de eigenaar of we op voorhand dit kunnen vast leggen.

We hebben de afgelopen jaren al diverse klanten kunnen helpen met hun aanvraag voor een vakantiehuis voor een wat langere periode.

Wij hebben diverse huizen die hier geschikt voor zijn in ons aanbod, wij hebben die in een aparte categorie langverhuur (LV)  voor U gezet.

Daar vermelden we ook wat de huur prijzen zijn, voor kortere periodes is de maand huur lager dan voor een heel jaar.

Prijzen zijn altijd exclusief energie verbruik zoals Electra-water en gas en openhaard hout.

U betaald een borg van een maand die we verrekenen met het verbruik als de periode niet langer is als 3 maanden huur totaal.

Bij langere periode betaalt U de geschatte energie per maand extra en verrekenen we op eind van de huur periode of na 1 jaar de meterstanden.

Wij werken dus op basis van een netto huur prijs exclusief energie kosten per periode.

Dit is een prachtige omgeving voor wat langere tijd en dan voornamelijk voor de wandel en golf liefhebbers, het is hier in die periodes nog heel goed weer om deze sporten te beoefenen.

En de Lecrin Vallei is centraal gelegen: U bent in 25 minuten aan de Costa Tropical en Granada, U zit meestal tussen de locale bevolking en zult zien dat U daar vrijwel direct contact mee hebt.

De klanten die toe nu toe van deze optie gebruik hebben gemaakt komen vrijwel allemaal weer terug naar deze streek!

 

Meer informatie, mail ons:

SIERRA-LECRIN