Waarom de keuze siërra lecrin als uw partner?

 

Een beetje uit mijn werkervaring:

Ik heb bijna 30 jaar voor een vakantie park in het zuiden van Nederland gewerkt, toen ik daar begon was het een grote camping en een sta caravans park dat de eigenaren uit de rand stad gebruikten voor het weekend en de vakantie periodes.

In 1985 zijn we begonnen met nieuwe vakantie bungalows te bouwen en de camping en sta caravans af te bouwen en er een compleet modern vakantie villa park van te maken.

Met alle faciliteiten die daar bij horen zoals een groot tropisch zwemparadijs, supermarkt, grote speeltuinen, bar en diverse restaurants.

De bouw activiteiten viel onder mijn verantwoordelijkheid en bestonden uit mede bedenken wat we wilden, overleg architect en bouwbedrijven.

Wij hebben altijd heel veel in eigen beheer gedaan, zo bepaalde wij wat er in de bungalows kwam wat betreft sanitair, gebruikte bouw materialen, totale inrichting en afwerking.

Al deze materialen kochten wijzelf in en dat was mijn werk om deze uit te zoeken en te bestellen.

Onze technische dienst legde zelf alle nuts voorzieningen aan zoals water, riool, elektra, gas en cai.

Ook dit werd door mij geregeld met alle benodigde tekeningen die ik zelf maakte.

Ook de wegen aanleg, buiten verlichting, tuin aanleg en bv speeltuinen werden in eigen beheer uitgevoerd.

Zoals U ziet een zeer gevarieerde baan die me ook heel veel kennis op dit gebied heeft gebracht.

 

Dus ik denk dat ik meer dan genoeg ervaring om u te helpen met alles wat te maken heeft met beheer en onderhoud van uw tweede huis hier in de vallei.

Wat voor soort service die wij kunnen geven aan u:

 

Wij kunnen uw huis op maandelijkse basis of een periode die u wilt controleren, we checken of alle verlichting nog in orde is, geen lekkages of andere zaken die de aandacht vragen.

Wanneer het eind april is openen we het zwembad voor U, we maken het zwembad helemaal schoon en zetten de pomp weer op het aantal uren die nodig zijn om het schoon te houden.

Dat doen we vervolgens een keer per week en in het hoog seizoen zelfs twee keer per week.

Ik ben gespecialiseerd in het zwembad installaties en kan u adviseren hoe de behandeling van uw zwembad op de beste manier gedaan kan worden.

Verder alle technische installaties kunnen we voor U installeren en onderhouden zoals airco, verwarming en drinkwater installaties, irrigatie systemen maar ook solar installaties.

In feite kunnen we al het werk regelden van wat er gedaan moet worden, ik werk nu samen met een 4 tal locale mannen die al het metsel en schilderwerk voor mij uitvoeren.

Alles wat je wilt, want als we het kunnen zelf doen we meer dan genoeg contacten nu hier om het te laten doen door een lokaal bedrijf.

Wij geven altijd een offerte voor het gehele werk dat u wilt laten uitvoeren en dan kun U beslissen wat U wilt laten uitvoeren.

Bekijk de foto galerij op onze website met veel foto´s van werk wat we al hebben uitgevoerd.

 

Het verhuren van uw huis:

Wij doen een meet & Greet voor alle klanten die aankomen!

We hebben diverse plaatselijke vrouwen om het huis schoon te maken.

Wij doen een close down check wanneer de klanten vertrekken.

We hebben een pakket prijs voor al deze diensten.

We kunnen advies geven wat de beste manier is om uw pand te verhuren, eigen website voor de verhuur.

We willen niet de exclusiviteit voor het verhuren van uw huis, U kunt het verhuren van uw pand zoals U het wilt.

We hebben contacten met veel touroperators in Nederland en België, zodat niet alleen onze website re is voor u, maar ook bv AIRBNB waar we uw pand opzetten.

Voor deze dienst vragen wij een commissie van de huurprijs per periode die we voor U verhuren.

Aarzel niet als je wat meer informatie wilt aanvragen via de e-mail: