Toeristisch project Macharaviaya
1.230.000 EUR
spain, costa blanca, Macharaviaya, c/ macharaviaya.
Toeristisch project Macharaviaya
BOETIEK HOTEL
Soort status: BOETIEK HOTEL
Pand type:: NIEUW!
Pand ID: 59
Type: pand te koop
Kamers: 12
Badkamers: 7
Slaapkamers: 7
Bouwjaar: 1999
Perceelgrootte: 19300 M2
Huis grootte: 410 M2

Toeristisch project Macharaviaya, Malaga:

nu sterk in prijs verlaagd:

van 1.750.000€ naar 1.230.000€ !!!

De bouw werd voltooid in 1999 en de eigenaren opende het nieuwe jaar met een knal! 

Het is tot 2012 geopend geweest als een succesvol boetiekhotel met zeven grote kamers met eigen badkamer, allemaal op het zuiden en met uitzicht op de Middellandse Zee, de bergen en de charmante en historisch relevante stad Macharaviaya.

Het hotel ligt op slechts 10 minuten afstand van Rincon de la Victoria en het is prachtig gelegen aan de kust, op 30 minuten rijden van de internationale luchthaven van Malaga en de stad Malaga, evenals in de buurt van diverse golfbanen, gerenommeerde restaurants, fantastische steden om te verkennen, wijngaarden, wijnhuizen en meer.

Gebouwd gebied is ongeveer 400m voor het hotel, plus een winkel, wasruimte, 12 X 6 meter zonne-energie verwarmt zwembad met zwembad badkamers, pomphuis, geregistreerde waterput van 170.000 liter, evenals een bar / restaurant met een uitgebreid terras met een capaciteit van 100 + covers.

Hoewel het hotel voor meer dan een half decennium is gesloten, hebben de eigenaren die in het pand woonde het zeer goed onderhouden, het hotel is nog steeds volledig geregistreerd bij de afdeling Toerisme van de Junta de Andalusië met alle licenties in orde en een functionerende website.

In 2006 plannen werden opgesteld en goedgekeurd door Urbanismo van de Junta de Andalusië en de Ayuntamiento deMacharaviaya om het om te vormen naar een country club.

Dat houdt in: uitbreiding van het bestaande hotel en te profiteren van de bijna 2 hectare van het terrein om er 36 appartementen van 120m2 elk te bouwen, allemaal met uitzicht op zee, de bergen en de stad, recreatiegebieden, cafetaria & fitnessruimte, allemaal verbonden met het hotel.

Dit is de reden waarom dit een ideale en luxueuze boetiekhotelketen is voor een koppel dat op zoek is naar een geweldig avontuur met een goede balans tussen leven / werk en een hoge levensstandaard.

Of voor een ondernemend stel, een groep vrienden of een investeringsgroep om het project te ontwikkelen en een gezonde winst realiseren, de veelzijdigheid en opties maken dit een kans die in verschillende richtingen kan worden genomen.

De stad van Macharaviaya is een wit dorp van de Axarquía, een regio van oudsher bekend om zijn droge en zoete wijnen, maar de stad zelf heeft grote historische betekenis, het was de thuisbasis van de illustere Galvez familie en de geboorteplaats om Bernardo de Galvez, onderkoning van de Amerika en held van de Amerikaanse onafhankelijkheidsoorlog.

Dit prachtige toeristisch project verkopen wij in samenwerking met een andere makelaar die gespecialiseerd is in toeristische accommodaties aan de Costa del Sol en Costa tropical.

Voor meer informatie, stuur ons een email en wij beantwoorden al U vragen.

 

SIERRA-LECRIN

 

 

details panden:
Exterior
dak terras electra aansluiting tuin patio tuin
Specific
eigen parkeer plaats volledig ingerichte keuken Prive zwembad drinkwater aansluiting Balkon
Interior
Openhaard CV verwarming volledig ingericht Air Conditioning
No reviews for house
Vraag info van dit pand aan:

CAPTCHA_picture
Type de karakters die u ziet in de afbeelding hierboven in de box hieronder.
Please past text to modal